Falla a primera vista (Catalan Edition) por Rakin  Raiyan

Falla a primera vista (Catalan Edition) por Rakin Raiyan

Titulo del libro: Falla a primera vista (Catalan Edition)

Autor: Rakin Raiyan

Número de páginas: 807 páginas

Fecha de lanzamiento: November 10, 2018

Descargue o lea el libro de Falla a primera vista (Catalan Edition) de Rakin Raiyan en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Rakin Raiyan con Falla a primera vista (Catalan Edition)


Tan aviat com aquestes paraules van sortir de la meva boca em vaig penedir i em vaig mossegar el llavi inferior dels nervis. Els vuit ulls estranys semblaven en absolut a mi en silenci. Genial! Sóc tan ximple i un aleró aquesta part. No hauria d'haver fet això. Però no tenen ni tan sols una opció ara. Tot aquest amor i la fama no hi seran si segueixo amb el suspens.

Recentment el meu llibre, "Falling For You va ser el millor" va ser declarat el llibre de l'any. lectors i amor infinits de tot el món, era tot el que estava rebent a partir d'aquestes últimes setmanes i honestament, jo estava acariciant tots aquests moments preciosos. Però la contemplació d'ocultar una veritat dels meus estimats lectors, una pregunta que tothom li va preguntar, si un plebeu o qualsevol entrevistador encara em molesta. Tot el que feia era somriure misteriosament quan es va fer aquesta pregunta. Però avui m'he decidit a confessar a tots la veritat. Vuit afortunats lectors van tenir l'oportunitat de reunir-se i sopar amb mi i aquest va ser la meva única oportunitat on puc revelar la veritable història. La història fosca que no és res comparat amb el que he escrit en el meu llibre. És ara o mai!

"Què és, Ana?" Franco, el noi ros em va preguntar.

Jo vaig sospirar i vaig mirar directament a ells. Tots ells estaven en silenci com un be, esperant amb paciència i amb entusiasme per a mi per començar. Una part de mi estava dient 'No, deixa que el món llegeixi la seva història sol. Deixar que ells creuen en el final feliç. ' Però suposo, vaig anar a l'altra veu, que em va demanar que confessar.

"Ana ... Estàs bé?" El meu tranquil•litat es va dur a la fallida per la qüestió d'Elsa. Ella tenia una mirada de preocupació.

"Mmm ... Sí, ho sento. Um-m no sé com dir això, però la seva és una cosa que he de confessar-te una mica de la seva tot personatge favorit ... Verone Smith. "Em vaig aturar a mirar les expressions i com s'esperava tothom tenia una mirada histèrica a la cara. Sense aturar-se, vaig continuar, "Verone Smith era una persona que no és només un personatge però algú real en la meva vida .... No canviar el seu nom al llibre, fins i tot perquè no podia ".

"Qui era?", Va preguntar Cheryl.

Els sons de les botzines fora, gent parlant, les ciutats-llums en la distància, les vuit cares que se sentin curiositat davant meu i tots els altres detalls menors o majors al meu voltant atordit a terme com una vegada més jo vam viatjar de nou a aquest temps.

27 de març de 2017.

Temps- 00:24 a.m.

Un missatge de sol•licitud de ping al meu compte d'Instagram. Va ser només un simple 'Hola'. El nom d'usuari era m_verone_643. La imatge de visualització era un dibuix d'un home tros. Al principi no vaig fer cas, però després he escrit a "Hola" i des d'allà vaig començar. Era de Plymouth. Estava en el negoci del seu pare. Verone era diferent. Ell no era res com els altres nois en els llocs socials que només coneixien lligar. Era una altra persona, a qui mai vaig conèixer abans. Ell era divertit, tenir cura, la comprensió i arrogant de vegades. Vam tenir interessos similars en les cançons, dibuixos i pel•lícules. Era molt franc i vaig poder parlar amb ell sobre qualsevol cosa. Era la meva zona de confort, que no volia perdre. Dia a dia, que va començar el gravat més a prop seu. La seva absència em faria tornar boig. No hi havia ni un sol minut em podia quedar sense parlar amb ell. Era impossible per a mi deixar de pensar en ell.