La cuina del senglar: Guia pràctica i receptari (Catalan Edition) por Fundació Alicia

La cuina del senglar: Guia pràctica i receptari (Catalan Edition) por Fundació Alicia

Titulo del libro: La cuina del senglar: Guia pràctica i receptari (Catalan Edition)

Autor: Fundació Alicia

Fecha de lanzamiento: November 4, 2018

Editor: Amat Editorial

Descargue o lea el libro de La cuina del senglar: Guia pràctica i receptari (Catalan Edition) de Fundació Alicia en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Fundació Alicia con La cuina del senglar: Guia pràctica i receptari (Catalan Edition)

El senglar és el protagonista absolut de la temporada de caça a Catalunya. Després d’anys amb un consum molt limitat, la seva carn s’ha fet un lloc en l’alta cuina, presidint les cartes dels millors restaurants. Però el renovat interès pel porc salvatge no prové del seu alt valor nutritiu o polivalència en els fogons, sinó de la necessitat de reduir el seu impacte sobre territori català.
Aquest treball de la Fundació Alícia ajuda a popularitzar el consum de la carn de senglar, tant en restauració com en l’àmbit domèstic, com una estratègia per combatre la superpoblació de l’espècie. Una guia pràctica que tracta des de la caça del senglar fins a la seva conservació, seguretat alimentària, preelaboracions
i tècniques de cocció, per acabar oferint-nos delicioses receptes inspirades en la cuina tradicional catalana d’alta muntanya, com la coca de senglar amb escalivada, el senglar amb peres o l’hamburguesa de porc senglar, entre moltes d’altres.