Un any fora de casa! (Sèrie New York Academy 1) (Catalan Edition) por Ana Punset

Un any fora de casa! (Sèrie New York Academy 1) (Catalan Edition) por Ana Punset

Titulo del libro: Un any fora de casa! (Sèrie New York Academy 1) (Catalan Edition)

Autor: Ana Punset

Número de páginas: 286 páginas

Fecha de lanzamiento: May 10, 2018

Editor: MONTENA

Un any fora de casa! (Sèrie New York Academy 1) (Catalan Edition) de Ana Punset está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Ana Punset con Un any fora de casa! (Sèrie New York Academy 1) (Catalan Edition)

«Pensar que estic creuant l'Atlàntic per passar un any sencer a Nova York m'il·lusiona però també m'enfonsa. Sí, em moro de ganes de començar les classes a la millor academia d'art del país. Sí, és increïble pugui viure en una resi a Brooklyn. Però no, no vull separar-me de les meves amigues, ni vull que es pensin que aquest viatge és una excusa per allunyar-me... d'ell.»

#NewYorkAcademy

Gràcies al seu blog de poesia, a la Sofia li han donat una beca per fer un curs d'escriptura en una prestigiosa acadèmia americana. Ni més ni menys que a Nova York! Increïble! La Sofia es mor de ganes d'anar a aquesta acadèmia per convertir-se en una gran escriptora, però la veritat és que els canvis li fan una mica de por. I conèixer a gent no és un dels seus punts forts, precisament...

Quan la Sofia arriba a la seva nova llar, una residència per a estudiants, coneix a un munt de nois i noies que, comella han, estat becats per les seves diferents disciplines artístiques: ball, fotografia, pintura, interpretació... La Sofia encara no ho sap, però els seus companys de residència estan a punt de convertir-se en persones indispensables al llarg de l'any que li canviarà la vida.