De l'alta cuina a casa: Pròleg d'Andoni Luis Aduriz. Els menús del milloe xef jove del país (Catalan Edition) por David Andrés  Morera

De l'alta cuina a casa: Pròleg d'Andoni Luis Aduriz. Els menús del milloe xef jove del país (Catalan Edition) por David Andrés Morera

Titulo del libro: De l'alta cuina a casa: Pròleg d'Andoni Luis Aduriz. Els menús del milloe xef jove del país (Catalan Edition)

Autor: David Andrés Morera

Número de páginas: 324 páginas

Fecha de lanzamiento: March 21, 2018

Editor: Columna CAT

De l'alta cuina a casa: Pròleg d'Andoni Luis Aduriz. Els menús del milloe xef jove del país (Catalan Edition) de David Andrés Morera está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

David Andrés Morera con De l'alta cuina a casa: Pròleg d'Andoni Luis Aduriz. Els menús del milloe xef jove del país (Catalan Edition)

David Andrés és el cap de cuina de l’ABaC, guardonat amb tres estrelles Michelin i considerat el millor xef jove del país durant tres anys consecutius. La seva història és un exemple de superació i constància i ens ensenya que no s’han de deixar escapar les oportunitats per arribar al més alt, sempre tocant de peus a terra.

A De l’alta cuina a casa hi trobareu seixanta receptes, ordenades per les temporades de l’any, que combinen productes de la terra amb la cuina d’avantguarda. Cuina fàcil, de temporada, per fer a casa. A més, el llibre inclou menús dels millors xefs: Andoni Luis Aduriz, Xavier Pellicer, Jordi Cruz, Joan Roca i Jean Louis Neichel, els seus grans mestres.

«En molt pocs anys ha aconseguit ser la mà dreta d’un altre dels grans, Jordi Cruz, inaugurar amb la família un restaurant a la seva Igualada natal, el Somiatruites, i guanyar-se el respecte i l’admiració del gremi i de la premsa gastronòmica. [...] Qui signa aquest llibre us ensenyarà a cuinar, però el seu mestratge és més elevat». Del pròleg d’Andoni Luis Aduriz, xef del restaurant MugaritzAmb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.