La investigació pot canviar la història. (La Marató 2017): Malalties infeccioses (Catalan Edition) por Diversos Autors

La investigació pot canviar la història. (La Marató 2017): Malalties infeccioses (Catalan Edition) por Diversos Autors

Titulo del libro: La investigació pot canviar la història. (La Marató 2017): Malalties infeccioses (Catalan Edition)

Autor: Diversos Autors

Número de páginas: 142 páginas

Fecha de lanzamiento: November 8, 2017

Editor: Columna CAT

Descargue o lea el libro de La investigació pot canviar la història. (La Marató 2017): Malalties infeccioses (Catalan Edition) de Diversos Autors en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Diversos Autors con La investigació pot canviar la història. (La Marató 2017): Malalties infeccioses (Catalan Edition)

Víctor Amela, Marc Artigau, Jenn Díaz, Helena García Melero, Martí Gironell, Gemma Ruiz
Pilar Rahola, Care Santos, Silvia Soler, Albert Villaró


Deu anys després del primer, EL LLIBRE DE LA MARATÓ vol continuar donant suport al projecte solidari de La Marató de TV3, impulsat per La Fundació La Marató i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Víctor Amela, Marc Artigau i Queralt, Jenn Díaz, Martí Gironell, Helena Garcia Melero, Pilar Rahola, Gemma Ruiz, Care Santos, Sílvia Soler i Albert Villaró, de manera desinteressada, han volgut participar-hi cedint els seus relats, les seves paraules, en aquest acte ambiciós de solidaritat i valors per una causa: les malalties infeccioses, com ara l’hepatitis, la sida, la sèpsia, la meningitis, la bronquitis, la pulmonia o la tuberculosi.

Gràcies a l’evolució en la investigació s’han aconseguit grans avenços en la medicina, però cal contribuir a la recaptació de fons per prevenir, tractar i curar aquest tipus de malalties, que, segons els experts, són un greu problema de salut pública i encara ho seran més.

Perquè la investigació pot canviar la història. Som-hi? Amb la compra d’aquest llibre ajudaràs a recaptar fons per investigar les malalties infeccioses. La Marató diu molt de tu.