Els peripatètics de Merlí fora de l'aula: Confidències i fotos inèdites del protagonistes de Merlí (Catalan Edition) por Héctor Lozano

Els peripatètics de Merlí fora de l'aula: Confidències i fotos inèdites del protagonistes de Merlí (Catalan Edition) por Héctor Lozano

Titulo del libro: Els peripatètics de Merlí fora de l'aula: Confidències i fotos inèdites del protagonistes de Merlí (Catalan Edition)

Autor: Héctor Lozano

Número de páginas: 196 páginas

Fecha de lanzamiento: November 9, 2017

Editor: ROSA VENTS

Els peripatètics de Merlí fora de l'aula: Confidències i fotos inèdites del protagonistes de Merlí (Catalan Edition) de Héctor Lozano está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Héctor Lozano con Els peripatètics de Merlí fora de l'aula: Confidències i fotos inèdites del protagonistes de Merlí (Catalan Edition)

Un llibre creat especialment per als fans de Merlí. Un document impagable on queda recollit tot el que ha significat la sèrie per als actors i per a l'equip que li van donar vida.

Què els preguntaries, als Peripatètics, si tinguessis l'oportunitat de parlar-hi?

T'agradaria saber com eren els assajos o com van aconseguir fer que els personatges semblessin amics de tota la vida?

Vols veure les fotos que es feien els protagonistes?

Héctor Lozano, el creador, guionista i productor executiu de Merlí, ja s'imaginava que tot això t'interessaria; per aquest motiu es va entrevistar amb els actors que donen vida als Peripatètics, va aplegar fotos personals i inèdites dels assajos i dels rodatges i, fins i tot, va recuperar curiositats dignes de col·leccionista per als més fans.

Si Merlí t'ha fet trempar, aquest és el teu llibre!