De què fuges, qui et persegueix? (Catalan Edition) por Empar Moliner

De què fuges, qui et persegueix? (Catalan Edition) por Empar Moliner

Titulo del libro: De què fuges, qui et persegueix? (Catalan Edition)

Autor: Empar Moliner

Número de páginas: 85 páginas

Fecha de lanzamiento: February 8, 2017

Editor: Columna CAT

Descargue o lea el libro de De què fuges, qui et persegueix? (Catalan Edition) de Empar Moliner en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Empar Moliner con De què fuges, qui et persegueix? (Catalan Edition)

Teniu a les mans el llibre més personal i íntim de l’Empar Moliner. A De què fuges, qui et persegueix? l’autora ens explica el canvi vital que ha significat per a ella el fet de córrer: les sensacions, els personatges que troba, la primera marató de Barcelona, la mítica de Nova York, les lesions, la disciplina física... Tota una filosofi a de vida que desenvolupa en un relat emocionant i commovedor que va molt més enllà de l’esport. Sens dubte, un llibre brillant que ens arriba en el millor moment d’una autora absolutament imprescindible.

Algú dirà (i amb raó) que tot això que explico, aquestes èpiques nicieses, podria explicar-les si només passegés. És cert. Però mentre pugui correré, perquè córrer m’apropa de manera diferent a les coses. Quan torno de passejar estic contenta, però quan torno de córrer estic eufòrica. M’agrada anar de pressa. De què fujo? De tot. Qui em persegueix? Tots els altres. Per què? Per si de cas.


Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.