De man die naar Mars wilde (Dutch Edition) por Joris van Casteren

De man die naar Mars wilde (Dutch Edition) por Joris van Casteren

Titulo del libro: De man die naar Mars wilde (Dutch Edition)

Autor: Joris van Casteren

Número de páginas: 40 páginas

Fecha de lanzamiento: October 2, 2013

Editor: Querido Fosfor

Obtenga el libro de De man die naar Mars wilde (Dutch Edition) de Joris van Casteren en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Joris van Casteren con De man die naar Mars wilde (Dutch Edition)

Als het aan twee Nederlanders ligt, Bas Lansdorp en Arno Wielders, wonen er vanaf 2023 mensen op Mars. Ze zullen daar ook sterven, want terugkeren naar aarde is technisch nog niet mogelijk.
Om dit onwaarschijnlijke plan ten uitvoer te brengen, richtten Lansdorp en Wielders de organisatie MarsOne op, waar zich tienduizenden kandidaat-astronauten uit verschillende landen hebben aangemeld. Om de kosten te dekken zullen de kandidaten vanaf 2014 zich in een Big Brother-achtige show presenteren aan het publiek, dat uiteindelijk bepaalt welk team als eerste vertrekt.
Martijn Kroezen uit Enschede, croupier bij Holland Casino, is een van de kandidaten die zich heeft aangemeld. Als hij wordt geselecteerd zal hij voorgoed afscheid moeten nemen van zijn familie, en van zijn kat Sjakie.
Wat bezielt Kroezen? Hoe realistisch zijn de plannen van Lansdorp en Wielders? Wat zijn de gevolgen van kolonisatie van een verre planeet? In De man die naar Mars wilde portretteert Joris van Casteren de oprichters van MarsOne en kandidaat Kroezen op meesterlijke wijze, met zijn karakteristieke, verfijnde pen.
Let op: dit boek, prachtig vormgegeven en verrijkt met onder meer video, animatie en een luisterboek, is voor hetzelfde bedrag ook verkrijgbaar als 'in app' aankoop in de Fosfor Longreads app, te downloaden in Apple's App Store