Una vida a Sant Gervasi.: Endreces i records (Catalan Edition) por Maria Montserrat  Serrallonga i Sivilla

Una vida a Sant Gervasi.: Endreces i records (Catalan Edition) por Maria Montserrat Serrallonga i Sivilla

Titulo del libro: Una vida a Sant Gervasi.: Endreces i records (Catalan Edition)

Autor: Maria Montserrat Serrallonga i Sivilla

Fecha de lanzamiento: December 11, 2016

Editor: Marge Books

Descargue o lea el libro de Una vida a Sant Gervasi.: Endreces i records (Catalan Edition) de Maria Montserrat Serrallonga i Sivilla en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Maria Montserrat Serrallonga i Sivilla con Una vida a Sant Gervasi.: Endreces i records (Catalan Edition)

En aquest llibre, Montserrat Serrallonga i Sivilla fa una mirada enrere i endreça el record de les vivències que al llarg de la vida l’han fet créixer. I ho fa al voltant dels àmbits que més l’han motivada: la família, l’activitat professional i la política.
Des del seu pis al barri de Sant Gervasi, rememorant la infantesa i la joventut ens descobreix i ens fa partícips de retalls d’un període de la història recent de Barcelona.
Amb el substrat de l’educació familiar, la seva formació a la universitat la va capacitar per compaginar una prolífera carrera professional a l’Ajuntament de Barcelona i al Parlament de Catalunya, amb la seva vocació de jurista i un desig viatger que l’ha permès conèixer països i cultures.
La seva vocació té a veure amb les dificultats que les noies universitàries i treballadores van haver de passar per fer-se camí a la vida, només pel fet de ser noies. Aquesta situació de discriminació la va impulsar a col·laborar amb diverses associacions de dones juristes i a defensar en nombrosos fòrums els drets de les dones.
La Montserrat es defineix com “una dona optimista”, que ha donat “guerra a la vida” i que té encara moltes coses a fer i a dir.