Nedant entre taurons: El meu viatge al món dels banquers (Catalan Edition) por Joris Luyendijk

Nedant entre taurons: El meu viatge al món dels banquers (Catalan Edition) por Joris Luyendijk

Titulo del libro: Nedant entre taurons: El meu viatge al món dels banquers (Catalan Edition)

Autor: Joris Luyendijk

Número de páginas: 235 páginas

Fecha de lanzamiento: April 6, 2016

Editor: Editorial Empúries

Nedant entre taurons: El meu viatge al món dels banquers (Catalan Edition) de Joris Luyendijk está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Joris Luyendijk con Nedant entre taurons: El meu viatge al món dels banquers (Catalan Edition)

Joris Luyendijk, un periodista d’investigació holandès, sabia tant del sistema bancari com qualsevol de nosaltres: gairebé res. Els banquers, pensava, són “uns taurons competitius, despietats i obsedits amb els bonus. Una gent del tot irrellevant en la meva vida”. Però aleshores li va arribar l’encàrrec d’investigar el sector financer.
Joris es va submergir en la City de Londres durant un parell d’anys, el centre fi nancer més important del món juntament amb Wall Street, i durant aquell temps va entrevistar i conèixer de ben a prop més de dues-centes persones: des dels competitius banquers d’inversió i els directius d’elit de fons de cobertura, fins al personal oprimit de back-offi ce, passant pels gerents de recursos humans vilipendiats i els acomiadats en els ja habituals “sacrificis”.
El llibre que t’obrirà els ulls al món dels banquers i t’ajudarà a entendre el perquè de la crisi financera. Es podria tornar a repetir?