The Bastet Ladies: El torment de Sejmet (Catalan Edition) por J.Oriol Serracant

The Bastet Ladies: El torment de Sejmet (Catalan Edition) por J.Oriol Serracant

Titulo del libro: The Bastet Ladies: El torment de Sejmet (Catalan Edition)

Autor: J.Oriol Serracant

Número de páginas: 63 páginas

Fecha de lanzamiento: January 13, 2016

Descargue o lea el libro de The Bastet Ladies: El torment de Sejmet (Catalan Edition) de J.Oriol Serracant en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

J.Oriol Serracant con The Bastet Ladies: El torment de Sejmet (Catalan Edition)

Versió en català.

La Claire, la Jill i l' Aurora es disposen a passar uns dies de vacances a casa de l'Àgata que viu amb la seva tia Angora prop del llac d'Etern Reflex (el seu poble natal.), l'Àgata les convida aprofitant que la seva tia es troba de viatge per negocis, així que que les quatre noies tenen via lliure per passar les vacances més agradables de la seva vida!

Però no tot és tan meravellós com pretenien, i aviat tot es complica. Apareix una estranya presència que les vigila en la foscor i les noies sense la protecció de la tia Angora hauran de trobar la forma de defensar-se de la misteriosa visita malgrat que comencen a aparèixer sospites que deterioren la confiança que hi ha entre elles.

Que misteri habita en els foscos racons de la mansió?

Aquest llibre electrònic està especialment adaptat per a la aplicació de Kindle per tauletes i ordinadors. Té una maquetació més bonica i especial, així com més il·lustracions que la seva versió ebook per al Kindle (Si voleu fer servir el llibre en el dispositiu Kindle o telèfon mòbil, baixeu-vos la corresponent versió adaptada).

The Bastet Ladies: El torment de Sejmet narra la història de quatre amigues que es veuran atrapades en un món decadent de deïtats egípcies. La protagonista de la història, l'Àgata viurà uns dels dies més durs de la seva vida que posaran a prova l'amistat que té amb les seves amigues.

No us perdeu aquest primer capítol, on s'introdueixen bona part dels personatges principals de la història i deixa el terreny preparat (i ben preparat) per futures aventures! Espero que gaudint llegint-ho tan com jo escrivint i dibuixant.