Xènia, tens un WhatsApp (Llibres Infantils I Juvenils - Diversos) por Gemma Pasqual

Xènia, tens un WhatsApp (Llibres Infantils I Juvenils - Diversos) por Gemma Pasqual

Titulo del libro: Xènia, tens un WhatsApp (Llibres Infantils I Juvenils - Diversos)

Autor: Gemma Pasqual

Número de páginas: 208 páginas

Fecha de lanzamiento: March 5, 2014

Editor: BARCANOVA

Obtenga el libro de Xènia, tens un WhatsApp (Llibres Infantils I Juvenils - Diversos) de Gemma Pasqual en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Gemma Pasqual con Xènia, tens un WhatsApp (Llibres Infantils I Juvenils - Diversos)

Estàs pendent tota l'estona del mòbil? Aguantes la respiració fins que no reps una resposta? Prioritzes un missatge de WhatsApp a qualsevol altra cosa?

La Xènia ho fa. Mira la pantalla totalment hipnotitzada. L'aparell li indica que en Carles està en línia. Espera impacient perquè aparegui a la part superior de la pantalla el gerundi del verb escriure. Li sembla sentir les campanetes. De tant que ho desitja, les té ficades al cap. No està boja, és amor, un sentiment nou per a ella, que tan aviat li fa volar mil papallones a l'estómac com la turmenta. En la seva vida res no és el que sembla, però ella, que sempre es queixa del final de les pel·lícules, aquesta vegada, que és la protagonista, està ben decidida a triar el final¿ O potser ho faràs tu?