Els set pecats capitals de la justícia (Catalán) (Catalan Edition) por Santiago Vidal

Els set pecats capitals de la justícia (Catalán) (Catalan Edition) por Santiago Vidal

Titulo del libro: Els set pecats capitals de la justícia (Catalán) (Catalan Edition)

Autor: Santiago Vidal

Número de páginas: 240 páginas

Fecha de lanzamiento: February 17, 2014

Editor: Ara Llibres

Obtenga el libro de Els set pecats capitals de la justícia (Catalán) (Catalan Edition) de Santiago Vidal en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Santiago Vidal con Els set pecats capitals de la justícia (Catalán) (Catalan Edition)

Supèrbia, peresa, ira, gula, enveja, cobdícia, luxúria: la justícia ha pecat i un dels seus membres més il·lustres i amb millors dots comunicatius, el magistrat Santiago Vidal, ens explica quan i com. Amb casos reals, amb noms i cognoms, amb atreviment.
La doctrina Parot, el dret a votar, el cas Nóos, el tancament del diari Egunkaria, el jutge Garzón, el cas Gürtel, el cas Palau, els GAL, les detencions d’independentistes a Barcelona 92, les nenes d’Alcàsser... A partir d’aquests casos i molts altres, Santiago Vidal fa una anàlisi valenta i entenedora de com treballa la justícia actual, de quines coses funcionen i quines han fracassat estrepitosament. Amb Els set pecats capitals de la justícia, Santiago Vidal ens proposa un nou model de justícia per al futur del país.