La Data de Naixement d'en Colom, Una proposta per la Identificació d'en Cristòfor Colom amb el Barceloní Joan Colom i Bertran (Inedita) por Jordi Bilbeny i Alsina

La Data de Naixement d'en Colom, Una proposta per la Identificació d'en Cristòfor Colom amb el Barceloní Joan Colom i Bertran (Inedita) por Jordi Bilbeny i Alsina

Titulo del libro: La Data de Naixement d'en Colom, Una proposta per la Identificació d'en Cristòfor Colom amb el Barceloní Joan Colom i Bertran (Inedita)

Autor: Jordi Bilbeny i Alsina

Número de páginas: 210 páginas

Fecha de lanzamiento: March 27, 2017

ISBN: 8494666800

Editor: Librooks Barcelona S.L.L.

Obtenga el libro de La Data de Naixement d'en Colom, Una proposta per la Identificació d'en Cristòfor Colom amb el Barceloní Joan Colom i Bertran (Inedita) de Jordi Bilbeny i Alsina en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Jordi Bilbeny i Alsina con La Data de Naixement d'en Colom, Una proposta per la Identificació d'en Cristòfor Colom amb el Barceloní Joan Colom i Bertran (Inedita)

La data de naixement de Cristòfor Colom es una incògnita tan gran com el seu lloc de provinença. Els seus biògrafs han aportat informacions contradictòries i han discutit sobre el tema des de fa segles.
Lluny de ser una dada sense importància, l'any del seu naixement és clau per dilucidar qui va ser el Descobridor del Nou Món. La falta de claredat al respecte, fins i tot en els escrits del seu fill, alimenta el dubte que motiva aquest llibre: I si aquest secretisme fos intencionat? I si s'ha volgut amagar l'autèntica identitat de Cristòfor Colom?
Jordi Bilbeny s'endinsa en la controvèrsia amb l'objectiu de treure en clar quan i on va néixer Colom, i demostra amb una gran quantitat de proves documentals que la tesi del Joan Colom, nascut a Barcelona i membre de l'alta societat catalana, és la més sòlida de les que s'han presentat fins a l'actualitat.