Dansa amb dracs (Cançó de gel i foc 5) (Joc de Trons) por George R.R. Martin

Dansa amb dracs (Cançó de gel i foc 5) (Joc de Trons) por George R.R. Martin

Titulo del libro: Dansa amb dracs (Cançó de gel i foc 5) (Joc de Trons)

Autor: George R.R. Martin

Número de páginas: 1200 páginas

Fecha de lanzamiento: July 20, 2017

ISBN: 8420487112

Editor: ALFAGUARA

Descargue o lea el libro de Dansa amb dracs (Cançó de gel i foc 5) (Joc de Trons) de George R.R. Martin en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

George R.R. Martin con Dansa amb dracs (Cançó de gel i foc 5) (Joc de Trons)

El cinquè volum de la sèrie «Cançó de gel i foc», l'obra èpica més gran de l'edat moderna.»El futur dels Set Regnes penja d'un fil...A l'est, la Daenerys, la darrera esciona de la Casa Targaryen, els dracs de la qual han assolit una monstruosa maduresa, governa com a reina d'una ciutat erigida sobre la pols i la mort, assetjada pels enemics.Ara que s'ha descobert el seu parador, són molts els que han sortit a l'encalç de la Daenerys i els seus dracs. Entre ells el nan, Tyrion Lannister, que ha aconseguit fugir de Port Reial amb preu al seu cap, erròniament condemnat a mort per l'assassinat del seu nebot, el rei Joffrey. Encara que no abans de matar el seu odiat pare, Lord Tywin.Al nord s'alça el gran Mur de gel i pedra -una estructura tan forta com aquells qui la vetllen. El fill bastard de l'Eddard Stark, en Jon Neu ha estat elegit 998è Lord Comandant de la Guàrdia de la Nit. Ara bé, té enemics tant a la Guàrdia com a l'altra banda del Mur, on els exèrcits esvalotats estan congregant-se per a un atac.A totes bandes revifen dolorosos conflictes, representats per una gran tria de bandolers i sacerdots, soldats i mudapells, nobles i esclaus. Els corrents del destí els duran inevitablement a la dansa més memorable de totes...Ressenyes:
«En la gran tradició de la fantasia èpica, Martin és el millor amb diferència... és tens, abassegador i provoca insomni.»
Time Magazine«Apassionant, emocionant... L'estil de Martin és tan intens que t'hi enganxes al cap de poques pàgines».
The Times